michael jackson död

Igår kväll så dog Michael Jackson av en hjärtattack och det tyckte jag var jättedåligt. Han är en kändis, han blev en stjärna när han var 5år gammal. Nu har vi han på film och där är han jätteduktig på att sjunga och dansa. Idag har jag haft en jätterolig dag.. Och för att vi fick gå ner till IP och spela fotboll. Nu får ni en liten sång av Michael Jackson.


en dag kvar till rhodos

hejhej alla bloggare! vi kommer inte att skriva på ett tag för vi ska till rhodos imorgon och stannar där i en vecka. det kommer bli jättekul, jag ska bli först i poolen :) vi kommer inte att bo på samma hotell som våra kusiner, tyvärr. vårt område heter Ixia och deras hotell heter dionysos, vårat heter sun beach. vi kommer bara myspysa hela dagarna! det ska bli suuuuuupeeeeerr sköööönnnnttttt :] ville bara säga hejdå till er alla bloggare, ha en bra sommar.

NU FLYGER VI ALLIHOPA UT I SOMMAREN! :)
Start:


Landning:



Det jag menar med bilderna är att: först flyger man iväg i sommaren och sedan efter sommaren landar man igen i skolan. Man ska njuta medan man har tiden här, för den kommer inte igen!

skönt med sommarlov

Om två dagar åker vi till Rhodos och det ska bli superduper skönt! Igår slutade jag skolan, men idag gick jag på fritids där lekte vi som vanligt. Min syrra fick sluta en dag senare än mej. I Rhodos kommer vi sola, sola, sola och badaaaaa! Ikväll ska jag kolla på talang 09 finalen, det ska bli jätteroligt och jag hejar på Viktor. De ska bli skönt att vara i Rhodos och jag ska bli den första att hoppa i poolen! Jag ska också gå till stranden där och titta på det blåa havet. Här kommer en sommarbild:


Bild 1: Älta-Ingarö och där vann vi med 9-5.


Bild 2: På en fisk som vi hittade på datorn.

tråkigt väder

Idag har det regnat hela dagen, det tycker jag käns lite tråkigt. När vi hade utematte började det spöregna, våra papper blev jätteblöta och då blev det så tråkigt. Igår så badade jag i vattenspridare med kompisar, det var skönt och roligt! :) Det är nio dagar kvar till skolavslutningen och tolv dagar kvar till Rhodos. Det ska bli skitkul, längtar ihjäl mig.

Här kommer lite härliga bilder på Rhodos:







Så kommer sista bilden på ett grått moln, alltså vädret vi har i Sverige just nu:


RSS 2.0